50 ile Wooster Grubu kendisini denedi

MoonMan

Member
Gray – Before 2004, life would be a most famous member of the original “Nayatt” caste, who would become a most famous film actor and monologist in 2004. (Ari Fliakos Reinkarnates Vawter, who died of complications in 1994.) Gray's words and gestures are replicated, as much as the distortions of old ligaments allow, from two stands: This fine actor and Wooster-member Scott Shepherd, who plays Gray, Pocktail partisinde, Pocktail Partisi'nde Pocktail partisinde “Kokteyl Partisi” nde oynar.

Bu, aktörlerin konuşmalarını duydukları kişilerle senkronize etmelerini sağlayan kulaklıklar kullanılarak elde edilir. “Spolding yoluyla çok şey öğrendim,” dedi Valk, zamanlamasına hayran kaldı. “Ben de hayatta iken yaptım.” Valk, “Nayatt” Cass Band'ın, Gray'in annesinin intiharına odaklanan daha önceki bir Wooster çalışması olan “Rumstick Road” un biraz daha eski bir kaydını kapladığını buldu.

Anlarda, Gray'in Perorasyonları altında, şeytani bir doktorla bir eskizle gıdıklanan aktör Libby Howes'in zayıf, yüksek sesini tanıyabilir. Bir zamanlar gecelerini garajda geçiren Howes, evsizler dairesini işgal ederken, Valk “Nayatt School Redux” ile monologda unutulmaz bir şekilde teşvik ediyor. Howes orijinal “Nayatt” ı terk ettiğinde (Valk onu Bellevue Hastanesine getirdikten sonra), onun yerini almak için Valk oldu.

“Klasik tiyatro tarihi,” diyor Valk, mevcut prodüksiyonda ölü bir gülümsemenin ışıltısıyla.

Bir eleştirmen olarak Haberler için Wooster Grubu hakkında çeyrek yüzyıl boyunca yazmıştım. Ama Pazartesi sabahı garajın dışında bir senaryo olan Leamptes Loft'ta onlara katılmadan önce Valk veya Leccomtte'ye vurmamıştım. Alex Katz ve Joan Jonas'ın (orijinal “Nayatt” da yayınlanan ve Maura Terney tarafından kanalize edilen) sanat eserleri uyku alanının duvarlarında yer almaktadır. Böylece Valk'ın bootprints ve sahne kanıyla işaretlenmiş Wooster İmparator Jones'un zemin. (Lompte, 1970'lerden beri bu binada yaşıyor – önce eski ortakları Gray ve sonra Dafoe ile.)

Tabii ki, ağır gözleri ve ağzı 1930'ların Sylvia Sidney gibi sert ama uygun Hollywood yıldızlarına dayanan en sevdiğim aktörlerden biri olan Valk'ı tanıdım. Onu sokakta görmek her zaman benim için Garbo'yu nasıl keşfedeceğimdi. Ama yıllarca Lecomptte ile birliğin başka bir üyesini karıştırdığımı fark ettim.