Gaziantep ALG Spor, T. Bayanlar Futbol Üstün Ligi 13. hafta çabasında Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor’a konuk oldu. Mariem Houıj’in 5 golle yıldızlaştığı maçta Gaziantep ALG Spor, rakibini 11-0 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Sarı-grili grup gayretin birinci yarısını 9-0’lık farkla bitirdi. İkinci yarıda daha rahat bir oyun oynayan Gaziantep ALG Spor, deplasmanda İlkadım Belediyesi’ni 11-0 yenerek puanını 29’a çıkardı. ALG Spor’un Samsun grubu karşısında gollerini Mariem (5), İlayda, Bakarandze, Ruth, Ecem Esem, Ecem Cümert ve Grace attı.
Hasan Vural grubunu tebrik etti
Gaziantep ALG Spor Teknik Yöneticisi Hasan Vural, Samsun deplasmanında epey hoş oyunla gelip gelen grubuyla gurur duyduğunu belirterek, “Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyduk. Tam bir başkan grup üzere oynuyoruz ve fazlaca hoş sonuç aldık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. İnşallah dönem sonunda ipi göğüsleyerek Gaziantep’e şampiyonluk armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.
İHA
Hasan Vural grubunu tebrik etti
Gaziantep ALG Spor Teknik Yöneticisi Hasan Vural, Samsun deplasmanında epey hoş oyunla gelip gelen grubuyla gurur duyduğunu belirterek, “Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyduk. Tam bir başkan grup üzere oynuyoruz ve fazlaca hoş sonuç aldık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. İnşallah dönem sonunda ipi göğüsleyerek Gaziantep’e şampiyonluk armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.
İHA