Avşar, mazbatasını aldı

Adanali

Active member
Avşar, mazbatasını aldı
Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Serhan Avşar seçildi. Yaklaşık 29 yıldır oda başkanlığını yürüten aynı zamanda Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’a karşı seçimi kazanan Avşar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Efeler İlçe Seçim Kurulu’na geldi. Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Avşar, Seçim Kurulu binası önünde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. “HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Avşar, “Kongremizi odamıza yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Üyelerimizin destekleriyle başkanlığa seçilmemin ardından bugün de mazbatamızı aldık. Biz görev süremiz içerisinde ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar üreteceğiz. Ben, herkesin başkanı olacağım. Odamızı üyelerimizle birlikte yöneteceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak odamızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Kongremize katılan, katılmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Alıntıdır