Barcelona’da Dembele çıkmazı! Tezlere sert karşılık

kunteper

Global Mod
Global Mod
Barcelona’da mukavelesi dönem sonu bitecek olan ve gruptaki geleceği merak edilen Fransız yıldız Ousmane Dembele, kendisi hakkında çıkan savlara yayınladığı açıklama ile yanıt verdi.

Toplumsal medya hesabından yayınladığı paylaşımında sert tabirler kullanan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, kendisi hakkında çıkan argümanları reddetti ve Katalan takımıyla görüşmelerin sürdüğünü duyurdu.

Ousmane Dembele toplumsal medya hesabından şu sözleri kullandı;:

Kendim hakkındaki şeyleri okumayı bırakalı dört yıl oldu. Benim hakkımda dört yıldır biroldukca dedikodu ortaya atıldı. Beşerler 4 yıldır benim hakkımda konuşuyor. Bana ziyan vermek için tek bir gaye uğruna utanç verici bir biçimde palavra söylemiş olduler. 4 yıldır asla yanıt vermiyor ve kendimi haklı çıkarmamaya çalışmıyordum. Bu bir kusur mıydı? olağan olarak.

Bugün itibariyle bu bitti. Bugünden itibaren hiç bir şantaja boyun eğmeden dürüstçe karşılık vereceğim. 24 yaşındayım ve herkes üzere benim de kusurlarım var. Karmaşık anlar yaşadım, sakatlıklar yaşadım, Covid beni etkiledi. Fakat idman dahi yapmadan teknik yönetici benden oynamamamı istedi ve ben de her zamanki üzere sorgusuz sualsiz kabul ettim. Her vakit yaptığımı yaptım zira bu benim tutkum. Kendimi dünyanın en hoş işine adama talihimin büsbütün farkındayım.

“Hala kontratım var”

“Kimsenin benim yahut büsbütün güvendiğim temsilcim ismine konuşmasına müsaade vermeyeceğim. Hala mukavelem var, büsbütün bu kulübün bir parçasıyım ve teknik yöneticimin dediklerini yapacağım. Her vakit grup arkadaşlarım için her şeyimi verdim. Ben hile yapan bir adam değilim, hatta şantaja boyun eğen biri de değilim.”

“Görüşmeler sürüyor”

“Bildiğiniz üzere görüşmeler sürüyor. Temsilcimin bu işi halletmesine müsaade verdim. bu onun işi. Benim alanım futbol oynamak, ekip arkadaşlarım ve teknik grupla keyifli anları paylaşmak. Her şeydilk evvel kazanmaya odaklanalım.”