Başkan Can, seçime sıkı hazırlanıyor

Adanali

Active member
Başkan Can, seçime sıkı hazırlanıyor
Yeniden aday olan Can, “2005 yılında seçilmemizin ardından 6 yıllık süreç içerisinde yaptıklarımız odamız üyeleri tarafından takdirle karşılanmaktadır. Huzurevi ziyaretlerimiz ve orada yaşamlarına devam eden mevcut büyüklerimize yaptığımız ziyaretler ve sakinlerin saç bakımlarını periyodik olarak uyguladık ve devam ediyoruz. Odamız olarak, Söke futbol turnuvalarına katılıyoruz. Yurt içi gezilerimize oda üyelerimiz ve eşleri ile birlikte katılarak aktiviteler yapıyoruz. Üyelerimiz için mesleki eğitim şovları ve gösterileri ile üyelerimizin bilgi ve deneyim kazanmalarına öncülük yapıyoruz” dedi. “SÖKE İSMİNİ GURURLA TAŞIYORUZ”Can, şunları kaydetti: “Bayan kuaförlerimiz tarafından kurulan Söke şov takımımız mevcut. Federasyonumuz tarafından düzenlenen yarışmalarda, Söke’mizi ve odamızı temsil ediyoruz ve bu dalda Türkiye 2.’liği başarımız mevcut, Söke ismini gururla taşıyoruz. Odamız üyelerinden Engin Arıcı berber esnafımızı bu başarısından dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye sınırları içerisinde çoğu illerimizin yapamadığı etkinlikleri ve eğitimleri üyelerimize sunduk. Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş her daim odamıza ziyaretler yaparak, mesleki bilgi ve becerilerini bizlerle paylaşıyor. Federasyon yönetiminde Söke odası olarak yönetimde yer aldık ve bu göreviyle layıkıyla yerine getirmekteyiz.” TEŞEKKÜR ETTİCan, sözlerini şöyle tamamladı: “Üniversiteye devam eden öğrencilerimize odamız tarafından eğitim bursu imkanı sağlayıp onların eğitim görmelerine imkan sağlıyoruz. 5 yıldır, Söke Berberler ve Kuaförler Odası olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte tecrübe, bilgi ve birikimlerimizi oda üyelerimizle birlikte yerine getirmemizin gururunu yaşarken yönetimde benimle birlikte her daim yanımızda görev yapan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Pandemi veya karantina döneminde olsun oda üyelerimizin daima yanlarında olduk ve onların sorunlarına ve ihtiyaçlarına çare olmaya çalıştık.Salı günü yapılacak olan genel kurulumuzda yönetim olarak üyelerimize güveniyoruz, üyelerimiz zeki ve sarraf gibidirler ve üyelerimiz bizler için çok değerlidirler ve biz bir aileyiz. Yine son sözü söyleyecek olan kendileridir. Üyelerimizin odalarına sahip çıkmalarını ve Salı günü genel kurulumuza teşrif ederek oy kullanmalarını bekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle genel kurulumuzun üyelerimize ve Söke’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
Alıntıdır