Bayern Münih’ten Thomas Müller hamlesi! Kontratı uzatılıyor

kunteper

Global Mod
Global Mod
Bundesliga’da şampiyonluğa adım adım ilerleyen Bayern Münih, gelecek dönemin takım planlamasına da orta vermeden devam ediyor. İç transfere yönelen Alman devinde amaç Thomas Müller’in kontratını uzatmak.

Bild’de yer alan habere bakılırsa Bayern Münih, kontratı 2023 yılında sona erecek olan Thomas Müller’in kontratını 2 yıl daha uzatmayı planlıyor. Bayern Münih altyapsından yetişen ve profesyonel mesleği boyunca öteki kadroda forma giymeyen Alman yıldız, yıllık 20 milyon Euro’ya varan maaşıyla, şu anda kulübün en epeyce kazanan oyuncularından biri pozisyonunda bulunuyor.

Alman grubunun İdare Şurası Lideri Oliver Kahn da geçtiğimiz günlerde Müller ile yapılan görüşmeleri doğrulayarak, “nazaranceli olarak kısa müddette bir şeyler söyleyebileceğimizden epey fakat hayli eminim.” sözlerini kullanmıştı.

Bayern Münih’in yıllardır vazgeçilmezleri içinde yer alan 32 yaşındaki Thomas Müller, Bavyera takımında bugüne kadar 623 maçta forma giyerken, 226 gol ve 241 asistlik istatistiklere imza attı.

Müller’den mukavele açıklaması

Bielefeld’di 3-0 yendikleri maçın akabinde kontrat görüşmeleri hakkında konuşan Thomas Müller, “Aslında açıklanacak bir şey yok. Görüşmeler düzgün gidiyor, her iki taraf da muahedeye varmak istiyor. Günün sonunda bir tahlil bulunacağına inanıyorum. Ancak nasıl, ne vakit, nerede? ondan sonrasında öğreneceksiniz.” kelamlarını lisana getirdi.

Lewandowski açıklaması

Deneyimli yıldız bununla birlikte kadrodan ayrılması gündemde olan Polonyalı golcü Robert Lewandowski’nin de durumu hakkında, “Lewandowski’nin durumu hakkında hiç bir fikrim yok. Onunla alanda oynamayı seviyorum. Yılda 30-40 gol atan, düzgün bir adam ve kadro için çalışan bir oyuncu.” dedi.