Bebe Neuwirth, ev hissi veren bir sahnenin parçası

MoonMan

Member
Bebe Neuwirth dans etmese bile dans ediyor.

Greenwich Village'daki dairesinden yaptığı telefon görüşmesinde “Ben her şeyden önce bir dansçıyım” dedi. “Ben fiziksel bir sanatçıyım ve bu dürtü, bu ifade, hareketsiz durup birini dinlediğimde bile kaybolmuyor.”

65 yaşındaki Neuwirth, “Cabaret” filmindeki Miss Schneider rolüyle Tony Ödülü adayıdır ve 1986'da “Sweet Charity” ve 1997'de “Chicago” filmlerindeki rolleriyle iki kez ödüle layık görülmüştür. Julia Child draması “Julia” ve uzun süredir devam eden durum komedisi “Cheers” üzerinde çalışıyorum. Ama onu sürekli geri çağıran tiyatrodur.

“Yedi yaşımdan beri sahnedeyim” dedi. “Burası benim evim.”

Yağmurlu bir öğleden sonra Neuwirth, şehrin Art Deco binalarına olan sevgisinden, Jersey Shore'un kışın neden büyülü olduğundan ve Manhattan'daki en iyi softbolun nerede bulunabileceğinden bahsetti. Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

1

Bit pazarları

İlk garaj satışlarımdan bazıları Rose Bowl'daydı ve şimdi gittiğim her yerde onları arıyorum. Bazen Brooklyn Köprüsü'nün altındakine giderim. Evimin çoğu bit pazarından topladığım şeylerle dolu ama ben her zaman tetikte oluyorum.

2

Seramik stüdyoları

Dört yıldır seramik atölyelerine gidip kil atıyorum, el yapımı kil yapıyorum. Orada vakit geçirmeyi seviyorum. Arkadaşlıklar bale dersindeki gibi kurulur.

3

Köpek parkları

Üç kedim olmasına rağmen bir tane yok, bu yüzden köpek parkında yürümeyi ve onların oynamasını ve etkileşime girmesini izlemeyi seviyorum. Büyük köpekleri severim – Alman Çoban Köpekleri, Doberman Pinschers, Huskies, Weimaraners. Ve özünde gerçekten büyük köpekler olan küçük köpekleri severim. Pomeranyalıları seviyorum çünkü bu minik tüy yumakları aslında içlerinde dev köpekler var; beni güldürüyorlar!

4

Broadway Show League ile Softbol

Broadway tiyatroları ve sendikaları, play-off'ların ve şampiyonların olduğu bu çok iyi organize edilmiş ligde oynuyor ve arkadaşlarla ve aileyle parkta geçirilecek harika bir gün. Yıllar önce bir takımda oynadım ama artık sadece izlemekten keyif alıyorum.

5

New York City'nin Art Deco binaları

Bazıları dışarıdan tarihi binalara benziyor ama lobilere girdiğinizde muhteşem taş ve metal işçiliği, ızgaralar ve korkuluklar görüyorsunuz. Estetik asansörde de devam ediyor. Beşinci Cadde'deki Diamond Bölgesi'nin kenarında çalışan bir arkadaşımı ziyaret ediyordum ve şöyle düşündüm: “Kutsal Toledo, bu bina inanılmaz.”

6

Jersey Sahili

50 yaşıma geldiğimde, doğum günüm olan yılbaşı gecesinde kocam ve ben Jersey Shore'daki bir plaja gittik. Kar fırtınasında, kükreyen deniz, kumlarla kaplı plaj ve yüzüme çarpan kar taneleri ile sahilde olmak cennet gibiydi.

7

Japon toplumu

Yıllar önce, aynı zamanda Fosse dansçısı olan yakın arkadaşım Mimi Quillin ile Butoh şirketinin bir performansına katılmıştım; “Sweet Charity”de birlikte dans etmiştik. Daha sonra orada Butoh atölyesine katıldık, çok keyifliydi. Orada çok güzel şeyler yapıyorlar, büyüleyici sanatçıları da beraberlerinde getiriyorlar.

8.

Sanat malzemeleri mağazaları

Artık tamamen ortadan kaybolmuş olan gerçekten eski moda olanların hissini ve potansiyelini seviyorum. Aşağı Doğu Yakası'nda bir tane vardı; buradan kaç sanatçının geldiğini ve işleriyle ilgili sorun yaşayıp yaşamadıklarını hissedebiliyordum.

9

Washington Meydanı Parkı

O kadar yakın oturuyorum ki bazen gelen müziği, tezahüratları ve tezahüratları duyabiliyorum. İnsanları ve köpekleri izlemeyi seviyorum; parkta pek çok karakter, pek çok mahalle var. Aynı zamanda yaratıcı bir yer. İnsanlar harika bir akustik sağlamak için bir piyano çıkarıp kemerin altında çalıyorlar, step dansı yapıyorlar, insanlar sokaklarda çalıyorlar. Başka hiçbir yerde buna benzer bir şey yok.

10

Bir tiyatronun kanatları

Kanatta durmak fiziksel ve zihinsel olarak evdeymiş gibi hissettiriyor. Özellikle eski tiyatroları seviyorum; yenilerinde o kadar çok hayalet yok.