Burgess 'Oh, Mary!' Cole Escola'nın hayali gerçekleşti

MoonMan

Member
“Ah!” Burgess, konuşurken konuştuğu Mary Todd Lincoln perukunun buklelerini söyledi. “Knepad'e ihtiyacım var.”

Burgess kostüm, peruk ve çan şeklinde siyah bir elbise ile doluydu ve Cole Escola'nın hit komedisi “Oh, Mary!” Broadway'deki Lyceum Tiyatrosu'nda sahnede, Salı günü önde gelen role girmeden sadece birkaç gün önce.

Ve evet, gerçekten bu dizliklere ihtiyacı vardı. Escola Mary Todd oynadığında, atlama bobin enerjilerini amansız neşe ve kaos performansına yönlendiriyorlar. Burgess'in rolüne bırakılması daha az fiziksel değildir; Eğer karikatürist ifadeler ve hayranların eski Broadway görünüşlerinden bildikleri ve “kırılmaz Kimmy Schmidt” gibi şovlarla kullanımı artırıyor.

Burgess 'oyunun sırasında, Mary Todd Lincoln tarafından sinirli ve kontamine bir “daha iyi bilinen niş kabare efsanesi” olarak çılgın bir hayal gücü, 6 Nisan'a kadar sürecek. Sonra Escola parçaya dönecek.

Bunu yaparsanız, bu gerçekleşmiş bir hayal gücü olacaktır. Geçen Mayıs Escola, Bowen Yang ve Matt Rogers'ın podcast “Las Cultururistas” a konuk oldu ve “hayalim Tituss Burgess” eklemeden önce “bir başkasının Mary Todd oynamasını seveceklerini” söyledi.

Yang ve Rogers, eşcinsel gasp yapmak üzere olan bir ünlem yayınladılar ve Rogers şöyle dedi: “Bu muhteşem olurdu.” Escola, Burgess'in “çok iyi” olacağından endişe duyduğundan, aynı zamanda şovun ünlü kıvırcık perukunda hayal etmekten başka bir şey yapamadığından endişe etti.

Oyunun direktörü Sam Pinkleton, Burgess'in rolde bildiğim bir şeyde neşeli yeni bir boyut açtığını söyledi.

Geçen hafta yapılan bir röportajda Burgess, “Las Culturistas” bölümünü duyduğunda ne olduğunu ve Broadway dönüşüne nasıl hazırlandığını duyurdu. Burada, konuşmadan işlenmiş alıntılar.

Cole'a cevabın neydi ve Mary Todd oynamanızı istediğini söyledi?

Kesinlikle değildim. Gösteriyi görmüştüm ve Cole'un rakamından performansını veremedim. Neyi başarabileceğiniz – bu çok meteorik bir enerjiydi. Teklif bile gelmemişti, ama ekibime hayır dedim. Sonra Aralık ayında çağrıyı aldık ve benden yapmamı istedik.

Üzerinde anlaştıklarında, ne kadar sportif olacağını biliyorlardı.

Bu bölüm için hazırlanmadım. Çok kolay görünmesini sağlıyorlar. Ama evet dediğimde, “Hemen senaryoya ihtiyacım var.” Dedim. Çünkü gösteri sadece 90 dakika olsa da, bir Herkül taahhüdü. Bu yüzden kendimi provaya başlamadan önce kitabın dışında olmam gerektiğine ikna ettim. Kendime rolü öğretmeye ve kendime engellemeyi öğretmeye başladım, böylece prova aslında sadece prova olabilir. Belki spor salonunda daha fazla zaman geçirmeliydim.

Bu performansta kaç kalori yakıyorsunuz?

En az 600 veya 700 diyebilirim. Sonunda sanki bir maraton koşmam gerekiyor gibi. Eve geliyorum ve ben açlık. İşin püf noktası, perde arkasında çok nemlendirmeniz gerektiğidir. Ama sadece banyo molası için bir fırsatım var. Bu yüzden çok fazla su tüketmemeye çalışır çünkü bu içinde olabileceğiniz korkunç bir durumdur – tuvaleti kullanmak için bir an.

Sahnede rastlasalar da çok fazla özgüllük var. Ve eğer bunu öğrenirseniz, iyi yağlanmış bir çizgiye katılın.

Tiyatro her zaman teknik olarak hayatının bir inçinde uygundur. Bu bir gizem, küçük bir şey bir an atabilir. Mary Todd'un yapması gereken şey fiziksel olarak, ancak ince uygulanan parametreler içinde. Organik bir şey bulmak tamamen farklı bir performans. Bu bir dans. Yaratıcı bir ekiple çalışıyorlar ve zaten var olan bir şeye yeni bir şey inşa etmeye çalışıyorlar ve bu zor.

Bu şovla ne yarattığınız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bildiklerini yazdıklarını ve insanları hiç yapmadığını söylüyorlar. Sadece neler başarabileceklerine hayran kaldım ve sadece güçlü yönlerini değil, aynı zamanda yapabileceklerinin tam genişliğini gösterme fırsatı da oynadım.

Ve yine de çok elastik. Mary Todd, Cole, Betty Gilpin ve Now tarafından canlandırıldı. Çizgiler aynı, teslimat tamamen farklı ve komik kalıyor.

Bu gerçekten iyi bir senaryo. Dürüst olmak gerekirse, neslimin en komik parçalarından biri olduğunu düşünüyorum. Çok komik ve inanılmaz ve dediğin gibi, kimin içinde olduğuna bağlı olarak sadece tamamen yeni bir hayat. Cole, Tony'yi hak ediyor – en iyi oyunu hak ediyor, en azından en iyi aktör kazanıyor – ve bunu dikkatsizce söylemiyorum. Bu performansı bu kadar sorunsuz ve zahmetsiz hale getirmek zor. İnsanlar bunu bazen hafife alırlar, ancak çok fazla kontrol gerektirir.

Titizm eklemeye ve kendi rolünü yapmaya ne kadar teşvik edildi?

Bunu ayrıntılı olarak konuştuk çünkü beni anlamadım. . Koyu yapmamın nedeni. Diyalogda müzik kadar iyiyim ve bunu gösterme şansından çok heyecanlandım.

Zamanla, bu şovun Cole'un sesinde ne kadar zor olduğunu duyabilirsiniz. Mary Todd Lincoln orada ElphaBa ile birlikte. Büyük şarkılar vardı, “Küçük denizkızı«Ama şimdi sesiyle nasıl ilgileniyor?

Bu hafta sonu kesinlikle şarkı antrenörümle olacağım. Gergin olduğumu söylemek istemiyorum, ama daha önce yaşadığımdan farklı bir yorgunluk fark ettim. Cole'un benden daha parlak bir sesi var; Benimki çok büyük. Benim için yorucu. Aslında sadece üç hafta sürdüğünden rahatladım. Sanırım sahip olduğum dayanıklılık bu.