Corinthians’ta Vitor Pereira belirsizliği! Ayrılacak mı?

kunteper

Global Mod
Global Mod
Brezilya gruplarından Corinthians’ta Vitor Pereira meçhullüğü yaşanıyor. Fenerbahçe ‘deki periyodunun akabinde Brezilya grubunun başına geçen Portekizli teknik adamın, ailevi niçinlerden dolayı mukavelesini yenilemeyeceği argümanları gündemde yerm alıyor.

Globo’da yer alan habere nazaran mukavelesi yıl sonunda bitecek olan Pereira, sonucunı verirken göz önünde bulundurulması gereken en kıymetli faktörün aile olduğunu belirterek, “Ailemin bana gereksinimi var. Üç çocuğum var ve bana muhtaçlıkları var. Daha yakın olmama, eğlenmek için daha fazla vakte sahip olmama gereksinimleri var. Buraya iki sefer geldiler, lakin onlarla fazlaca az vaktim oldu. On yıldır ülkemin haricindeyım, dünyayı dolaşıyorum, bu mesleği seçtiğimizde ödediğimiz bedel bu oluyor.” dedi.

Brezilya futbolundaki sorunlar

Brezilya futbolunda yaşanan olayların sonucunı etkileyip etkilemeyeceği konusunda Portekizli çalıştırıcı, “Ailemin konuttan uzakta bir yıl daha geçirebilecek bir durumda olup olmadığını anlamam gerekiyor. Brezilya futbolunun zorluklarıyla alakası yok, problemler her yerde var.” kelamlarını lisana getirdi.

Fenerbahçe daha sonrası

Vitor Pereira, Fenerbahçe’den ayrımasının akabinde Şubat ayında Corinthians’ın başına geçmişti. Brezilya takımıyla 47 maçta 1.64 puan ortalaması yakalayan 54 yaşındaki teknik adamın mukavelesi 2022’nin sonu8nda bitiyor.