Cristiano Ronaldo’nun maç davetini reddetiler

kunteper

Global Mod
Global Mod
Manchester United’ın deplasmanda Everton’a 1-0 mağlup olduğu maçta Cristiano Ronaldo’nun bir taraftara yaptığı hareket gündem oldu.

Maçın son düdüğüyle birlikte oyuncuların soyunma odasına gittiği sırada Cristiano Ronaldo, fotoğrafını çekmek isteyen genç bir taraftarın eline vurdu ve telefonunu kırdı. Bu anları kaydeden imgeleri ortaya çıkmasının akabinde yıldız oyuncu hakkında Merseyside polisi soruşturma başlattı.

Olayın akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan 37 yaşındaki futbolcu, “Zor vakit içinderda hislerimizi denetim etmek hiç kolay değil. Her vakit saygılı, sabırlı ve hoş oyunu seven gençlere örnek olmalıyız. Hareketim için özür dilerim ve mümkünse bu taraftarı fair play ve sportmenlik ismine Old Trafford’daki bir maça davet etmek istiyorum.” tabirlerini kullandı.

“Sırf o Cristiano Ronaldo diye niye bunu yapalım?”

Genç taraftarın annesi, Ronaldo’nun davetine reaksiyon göstererek reddetti.

“Sokakta saldıran biri çabucak sonrasında bizi akşam yemeğine davet etse bunu kabul etmezdik. Yalnızca Cristiano Ronaldo diye niye bunu yapalım?”

“Oğlum Oğlum oraya gitmek istemediği ve Ronaldo’yu görmek istemediği için teklifini nazikçe reddettik. Bu benim değil, oğlumun sonucu.”

Genç taraftarın annesi mevzuyla ilgili polis soruşturmasının devam ettiğine de dikkat çekti.