Fortuna Sittard, Burak Yılmaz idaresinde idmanda

kunteper

Global Mod
Global Mod
Hollanda Eredivisie’de döneme berbat bir başlangıç yapan ve 3 maçta 3 yenilgi alan Fortuna Sittard, teknik yönetici Sjors Ultee ile yollarını ayırdı. Bu gelişme daha sonrası Hollanda grubunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Lille ile yollarını ayırmasının akabinde Fortuna ile anlaşan ve 2 yılı futbolcu, 3 yılı da antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz, bugünkü idmanda ekibi yöneten isim oldu.

Hollanda basını, 37 yaşındaki golcünün sorumluluk alarak idmanların devam etmesini sağladığını aktarırken çabucak hemen diploması bulunmayan deneyimli ismin ilerleyen devirde antrenör olacağını hatırlattı.

Fortuna’ya 2 yılı futbolcu, 3 yılı antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz, ilerleyen devirde teknik yöneticilik yapmak istediğini açıklamıştı.

Voetbal’da yer alan habere nazaran; yeni teknik yönetici de Burak Yılmaz’a yakın bir isim olacak. İdarenin çalışmalara başladığı ve kısa mühlet içerisinde teknik adam konusunun çözüleceği tabir edildi.

‘Teknik yönetici olmak istiyorum’

Lille ile kontratının bitmesinin akabinde Fortuna Sittard’a 2 yılı futbolcu, 3 yılı antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz, daha evvel teknik yöneticilik ile ilgili sorulan soruya şöyle cevap vermişti:

”Ben aslında şu an için teknik yönetici olmak istiyorum fakat iki sene evvel aklımda hiç teknik yöneticilik yoktu, şu anda olabileceğimi düşünüyorum. Aslında buna 2 sene daha sonra kulüple oturup karar vereceğiz. Lakin ben hayatım boyunca sahanın ortasında oldum, bundan daha sonra da saha ortasında olmayı istiyorum. Lakin ilerleyen süreçler ne gösterir onu da bilemem.”