Göztepe ile Kasımpaşa, Muhteşem Lig ‘in 28. haftasında kozlarını paylaşıyorlar. Son 4 maçını kaybeden İzmir grubu, bitime 11 hafta kala düşme potasında yer alıyor. Bu manada ateş sınırında yer alan ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen kadroların birbirleri ile kapışacağı haftada Göztepe’nin, Kasımpaşa ile oynayacağı uğraş bir çok değer kazanmıştı. Sarı-Kırmızılılar, İstanbul takımı karşısında galibiyete uzanıp, ateşten çıkmak istiyor. Paşa ise bir an evvel tehlikeli bölge ile içindeki farkı açmayı hedefliyor. Bu ortada Göz Göz’de Mihojevic ve Burekovic sakatlığı niçiniyle yok. Konuk takımda ise Bruma ile Sakıb sakat, Mabil ise cezalı.
GÖZTEPE – KASIMPAŞA CANLI ANLATIM
Maç başladı.
–
Göztepe – Kasımpaşa birinci 11’ler:
Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Dino Arslanagic, Atınç Nukan, Wilker Angel, Francois Moubandje, Obinna Nwobodo, Aytaç Kara, Oussama Tannane, Cherif Ndiaye, Franco Di Santo
Yedekler: Kenan Piric, Berkan Buyruk, Murat Paluli, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, David Tijanic, Halil Akbunar, Lourency, Adis Jahovic
Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Tarkan Özgür, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Valentin Eysseric, Haris Hajradinovic, Mamadou Fall, Mortadha Ben Ouannes, Jackson Muleka
Yedekler: Harun Tekin, Fazilet Canpolat, Uros Spajic, Tomas Brecka, Mehmet Feyzi Yıldırım, Ahmet Engin, Tunay Torun, Michal Travnik, Rayane Aabid, Umut Bozok
GÖZTEPE – KASIMPAŞA CANLI ANLATIM
Maç başladı.
–
Göztepe – Kasımpaşa birinci 11’ler:
Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Dino Arslanagic, Atınç Nukan, Wilker Angel, Francois Moubandje, Obinna Nwobodo, Aytaç Kara, Oussama Tannane, Cherif Ndiaye, Franco Di Santo
Yedekler: Kenan Piric, Berkan Buyruk, Murat Paluli, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, David Tijanic, Halil Akbunar, Lourency, Adis Jahovic
Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Tarkan Özgür, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Valentin Eysseric, Haris Hajradinovic, Mamadou Fall, Mortadha Ben Ouannes, Jackson Muleka
Yedekler: Harun Tekin, Fazilet Canpolat, Uros Spajic, Tomas Brecka, Mehmet Feyzi Yıldırım, Ahmet Engin, Tunay Torun, Michal Travnik, Rayane Aabid, Umut Bozok