Helen Park, ‘KPOP’ Tony adaylığı üzerine: ‘Devam etmek cesaret verici gibi geliyor’

MoonMan

Member
Yetenek temsilcisi ona Tony Ödülü adaylığı hakkında mesaj attığında Helen Park, New Jersey’deki evinde yatağında uzanıyordu. Broadway’deki ilk Asyalı-Amerikalı besteci Park, sıkı bir rutine ve kişisel Battles are challenge konser turuna hazırlanırken üç K-pop performansını izleyen Korece-İngilizce müzikal KPOP için En İyi Müzik kategorisinde aday gösterildi. BİZ.

Max Vernon’la birlikte dizinin müziklerini ve sözlerini yazan Park, “Haberlere uyanmak harikaydı,” dedi. Yapım ayrıca Bir Müzikalde En İyi Koreografi ve En İyi Kostüm Tasarımı dallarında aday gösterildi.

KPOP gişede mücadele ettiğinden ve yalnızca 44 ön izleme ve 17 normal gösteriden sonra kapandığından Tony’nin tanınması önemliydi.

Salı günü verdiği bir röportajda Park, Broadway deneyimini ve Asyalı-Amerikalı deneyimini kucaklayan yapımların önemini dile getirdi. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

“KPOP” yaratıcı ekibinin diğer üyeleriyle birlikte aday gösterilmek nasıl bir duygu?

Birçoğumuz sekiz yıldır bu şov üzerinde çalışıyoruz ve insanları takdir etmek, herkesin ortaya koyduğu sıkı çalışmanın takdir edilmesi ve kutlanması gibi hissettiriyor.

birinde Playbill konuk gönderisi, Oğlunuzu “KPOP” izlemeye götürdüğünüzden ve en sevdiği şarkının ırklararası karakter Brad tarafından söylenen “Halfway” olduğundan bahsettiniz. Asyalı ve Asyalı Amerikalı izleyiciler gösteriye nasıl tepki verdi?

Gösterimiz gerçekten onunla, göçmen olma ve kültürler arasında olma deneyimiyle konuştu. Etrafım bu insanlarla çevrili. Ben o insanlardan biriyim. Oğlum çift ırklı. Hem Amerikan hem de Kore kültürüne aitim ve her iki dili de konuşuyorum ve bazen kendime ait bir dilim yokmuş gibi hissediyorum.

Kapandığından beri nasılsın?

Hala şovu bitirmek için mücadele ediyorum çünkü şovu izlemeye gelen herkesin gerçekten keyif aldığını düşünüyorum. K-pop yıldızları ve Koreliler topluluğu içinde tür ve çeşitli hikayelerin kutlanmasıydı.

Açtığımızda şovun potansiyelini ve büyüyen sevgisini gördük. Gösteriyi sürdürmek için hala çok geç olduğu gerçeği – bu çok acı vericiydi.

“KPOP” Broadway’e Dönecek mi?

Birisi onu geri getirmek isterse kesinlikle hayır demeyeceğim! Ama ileriye doğru bir adım gibi geliyor.

K-Pop’un diller ve kültürler arasında popüler olmasının bir nedeni var ve biz de bunu yakalamak istedik. Bu tanıma kesinlikle devam etmek için cesaret verici geliyor. Kendi kültürlerimiz ve hikayelerimiz için ne kadar özgün olursak, Broadway’in ses manzarası ve manzarası o kadar zengin olacaktır.