Maçlara tek tek bakmak gerektiğini söyleyen Teknik Yönetici İsmail Güldüren,” Önceliğimiz deplasmanda oynayacağımız Hendekspor maçından galibiyet ile ayrılmak ve play-off’ları garantilemek olacak. Oyuncularıma güveniyorum. Sakat oyuncumuz yok, cezalı oyuncumuz var lakin bizim için bunlar mazeret değil çıkıp elimizden gelenin en uygununu yaparak Kütahya’ya galip dönmek istiyoruz. Bayram öncesi Batman Petrolspor ile kendi alanımızda oynayacağımız maç bizim için epeyce değerli, taraftarımıza buradan bir bildiri iletmek isterim, bizi yalnız bırakmasınlar nasıl evvelki maçlarda bizi son topa kadar destekledilerse bu maçta da bizi desteklemelerini istiyorum. Ligin son maçını deplasmanda Erbaa spor ile yapacağız bu maçında zorluk derecesi öbür maçları aratmayacak kadar yüksek olacaktır. Fakat dediğim üzere biz 2. Lig gayesi olan bir kulübüz ve bu kent bunu hak etti. Tüm oyuncularım bu şuurda maçlara hazırlanmakta, kimsenin kaygısı olmasın. Allah’ın müsaadesiyle play-offlar’dan 2.lige çıkacağız biz inanıyoruz, oyuncularım inanıyor, idare inanıyor kentte inansın. Yolun sonunda hoş günler bizi bekliyor. Buradan Belediye Liderim Alim Işık’a, Kulüp Liderimiz Erdoğan Çolak ve tüm idare şurası üyelerine teşekkür ediyorum. Bizi geldiğimiz günden beri hiç yalnız bırakmadılar, daima destekliyorlar” diye konuştu.
İHA
İHA