Kansere karşı “Altın gol” attı

kunteper

Global Mod
Global Mod
Uzun müddettir tedavi bakılırsan Volkan Vural bir an evvel antremanlara başlayıp hayali olan yeşil alanlara dönmenin hayalini kuruyor.

MUSLERANIN FORMA VE KRAMPONLARINI AÇIK ARTTIRMAYLA SATACAK, KANSER HASTASI ÇOCUKLARA BAĞIŞLAYACAK

Tedavi gördüğü devirde Muslera’dan aldığı dayanaktan epey etkilendiğini söyleyen Vural “O periyotta kendimi daha uygun hissedebilmek ismine Muslera ile tanışmak istiyordum kendisi bana forma ve kramponlarını gönderdi. Bu beni hayli memnun etti. Sevdiğim bir futbolcudan gelen bu ikramlar tedavimin olumlu istikamette ilerlemesinde büyük rol oynadı. Ben artık kanseri yendim. Kanser tedavisi nazarann kanser hastası çocuklara moral olmak, bir ışık olmak istiyorum. Bundan dolayı bana armağan gelen çok sevdiğim Muslera formasını ve kramponlarını bu biçimdesine hoş bir günde çocukların gününde (23 Nisan) açık artırma ile satışa çıkaracağım. Buradan gelen tüm parayı da tedavi goren kanser hastası çocuklara bağışlayacağım. Tek hayalim futbola geri dönebilmek. Bu kadar zorluktan daha sonra artık hoş bir kıssa yazarak yeteneğimi ispatlamak istiyorum.” dedi.