Mimoza Değişik Tatlar Arayanlar Burdamı Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Çok değişik üretimi zahmetli lakin damağınızda tadını bırakıçak bi lezzet mimoza ????Kıbrıs salatası olarak da geçiyor haydi tanımımıza geçelim.
- 3 adet büyük patates
- 2 tane havuç
- 4 tane yumurta
- 1 adet tavuk göğsü
- Mayonez
- Kaşar
Not EkleTanımı Yazdır
Çok değişik üretimi zahmetli lakin damağınızda tadını bırakıçak bi lezzet mimoza ????Kıbrıs salatası olarak da geçiyor haydi tanımımıza geçelim.
- Patates ve havucumuzu güzelce haşlayalım.
- Diğer bi kazanda tavuğumuzu ben göğüsün 1 kısmını kullandım biz daha fazlaca isterseniz arttıra bilirsiniz????
- Son olarak yumurtamızı da başka bi yerde haşlayalım patateslerimizi soyalım ve püre haline getirelim.
- Kara biber ve tuz ekleyelim.
- Yapacağımız aparatımızın içine mayonez sürelim. Ben yumurta fırçası ile sürdüm.Daha kolay oluyor
- Mayonez patates püresi ,mayonez havuç püresi, mayonez ceviz ,mayonez tavuk ,mayonez yumurta (1 yumurta sarışını üzerinde kullandım ) mayonez patates püresi, mayonez kaşar.
- Ben süslemeyi havuç ve yumurta ile yaptım siz dilediğiniz üzere yapabilirsiniz 1 gün evvelde yapıp dinlendirirseniz.
- Daha hoş olur ben mayonez i sevmem olağan de fakat bunda hiç muhakkak değil.Siz diziliş sırasını istediğiniz üzere yapabilirsiniz deniyecek olanlara şimdiden afiyet olsun????.