Pep Guardiola’dan Erling Haaland tezlerine karşılık: Yorum yapmayacağım

kunteper

Global Mod
Global Mod
İngiltere Premier Lig devi Manchester City’nin teknik yöneticisi Pep Guardiola, Borussia Dortmund’un golcü futbolcusu Erling Haaland ile anlaştıklarına yönelik savlara karşılık verdi.

Daily Mail’de yer alan habere nazaran Premier Lig’de yarın Brighton ile karşılaşacak olan Manchester City’de Pep Guardiola düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Haaland ile anlaştıkları istikametinde çıkan haberlere yorum yapmayacağını belirterek, “Şu anda bu kulüpte gelecek dönem ne olacağını düşünmek üzere bir telaşım yok. Bu dönem düzgün bir forvetle oynuyoruz. Yani gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Bu yüzden gelecek dönem için konuşmayacağım. Biliyorsunuz, uzun yıllardır buraya geliyorum ve transferden hiç bahsetmedim.” kelamlarını lisana getirdi.

Haftalık 500 bin Sterlin

Premier Lig’de Liverpool ile şampiyonluk uğraşı veren Manchester City’nin geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre, Erling Haaland’ın menajeri ile mutabakata vardığı ve futbolcuya haftalık 500 bin Sterlin kazanacağı bir muahede sunduğu tez edilmişti. Şayet kelam konusu bu muahede sağlanırsa Haaland, Premier Lig’de en epeyce kazanan oyuncu pozisyonuna gelecek.

Bu dönem Borussia Dortmund formasıyla 26 maça çıkan Erling Haaland ekibine 25 golün yanı sıra 7 asistlik katkı verdi.