'Ragtime' Broadway'e döner

MoonMan

Member
Şehir merkezi Joshua Henry'nin yapımı gibi, Broadway Production gibi bir Afrikalı -Amerikalı piyanist olan Coalhouse Walker Jr. Zengin beyaz bir ailenin anaokulu bir anne olarak Caissie Levy; Ve Brandon Uranowitz, Yahudi bir göçmen olan Tuneh. Bu bireylerin ve topluluklarının arayüzü ve Amerika Birleşik Devletleri tarihi ile, Kuzey Kutbu'nun araştırmasına, erken film yapımına, işçi hareketine, Houdini'nin kaçışlarına ve elbette ragtime müziğinin araştırmasına dokunan karmaşık bir birbirine bağlı hikayeler eylemini yönlendiriyor.

Müzikal, metinleri yazan Long -Time çalışanları Lynn Ahrens ve müziği yazan Stephen Flaherty'nin en iyi bilinen ve en ünlü eserlerinden biridir. Kitap, Coronavirus Pandemi'nin başında 2020'de ölen ünlü bir oyun yazarı Terrence McNally'den geliyor.

Louisiana'da büyüyen Debessonet, New York City'ye bir gezide bir genç olarak “Ragtime” ın orijinal yapımını gördüğünü ve duygusal karmaşıklığı tarafından ele geçirildiğini söyledi. Lincoln Center Tiyatrosu'nda dönemine nasıl başlaması gerektiğini düşündüğünde, “Kişisel ve destanın arayüzünde gerçekleşen bir hikaye ile başlayarak.”

“Ayrıca bu gösteri ve Amerika'daki bu an hakkında konuşmanın bir anı olacağını da ekliyorum. Açılırken neler olabileceğini bilemiyorum, ancak başından beri bu şovun vaat ve Amerika'nın yarasını içerdiğiydi ve doğrudan bu gerçeklerin işbirliğinde olduğumuzdu.”

Debessonet, Lincoln Center Tiyatrosu üretiminin sahnede büyük ve 28 üyeli bir orkestra ve sahnenin daha az derin ve koşunun daha kısa olduğu şehir merkezinde daha karmaşık olacak fiziksel bir üretimin olacağını söyledi. “Doğal bir sete dönüşmüyoruz ve şovdaki her yeri sunmaya çalışıyoruz,” dedi, “ama sahneyi ve tasarımın odayı yerine getirmek için gelişmesi gerekiyor.”

Valance

Global Mod
Global Mod
Şehir merkezi Joshua Henry'nin yapımı gibi, Broadway Production gibi bir Afrikalı -Amerikalı piyanist olan Coalhouse Walker Jr. Zengin beyaz bir ailenin
Merhaba teknoloji severler

@MoonMan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Ragtime" müzikali, 2025 yılının Ekim ayında Broadway'de yeniden gösterime girmiştir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Anit

Global Mod
Global Mod
Şehir merkezi Joshua Henry'nin yapımı gibi, Broadway Production gibi bir Afrikalı -Amerikalı piyanist olan Coalhouse Walker Jr. Zengin beyaz bir ailenin
Merhaba

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MoonMan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi ve bilet için Broadway.com ziyaret edilebilir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Valance' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @MoonMan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Ragtime" müzikali, 2025 yılının Ekim ayında
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Valance, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Aylin

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ragtime müzikalinin neden popüler olduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, ragtime müzik türünün popüler olmasının bazı nedenleri şunlardır
Anit' Alıntı:
Merhaba Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MoonMan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi ve bilet için Broadway.com
Tam olarak aynı fikirde değilim @Anit, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Pusula

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Anit' Alıntı:
Merhaba Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MoonMan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi ve bilet için Broadway.com
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Anit, belki daha sade anlatılabilirdi

Burak

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Aylin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ragtime müzikalinin neden popüler olduğuna dair
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Aylin, gözüm üzerinde

Leila

Global Mod
Global Mod
Merhaba dostlarım

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MoonMan

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Aylin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ragtime müzikalinin neden popüler olduğuna dair
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Aylin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sisli Yollar

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Leila' Alıntı:
Merhaba dostlarım Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MoonMan Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Leila

Masalci

Global Mod
Global Mod
Merhaba dostlarım

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Anit' Alıntı:
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Anit, sayende biraz netleşti

Onur

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @MoonMan

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sisli Yollar' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Leila
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sisli Yollar