Raheem Sterling, Manchester City’den ayrılık sürecini anlattı! Olay kelamlar

kunteper

Global Mod
Global Mod
Sezon başında Manchester City’den ayrılarak Chelsea’nin yolunu tutan yıldız futbolcu Raheem Sterling, ayrılık süreci ve transferi hakkında fazlaca konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Sky Sports’a konuşan İngiliz yıldız yaptığı fedakarlıklara karşın Manchester City’de gördüğü hallere reaksiyon göstererek, “Herkes istendiğini hissetmek ister, futbolda da bu olay farklı değil. Yüreğinizi ortaya koyduğunuz vakit, çocuklarınızın doğum günlerinden kimilerinden feda ettiğinizde ve buna karşın muhakkak bir biçimde muamele gördüğünüzde, bu hayal kırıklığı yaratıyor.” dedi.

“Chelsea’ye odaklandım”

Manchester City’den ayrıldığı vakit içinder öfkeli olduğunu belirten Sterling, “bu biçimdelar öfkeliydim lakin hepsi geçmişte kaldı ve yalnızca şimdiki vakte, yani artık Chelsea’ye ve yeteneklerimi sergilemek için burada sahip olduğum fırsata odaklanabilirim.” kelamlarını lisana getirdi.

Manchester City’den ayrılma niçinleri

Manchester City’den ayrılmasına niye olan faktörler sorulduğunda Sterling, “Yanlış anlaşılmalar, mukavele mühletleri… Sonunda nasıl bittiğini görmek utanç vericiydi zira orada hayli yeterli vakit içinder geçirmiştim. Biroldukca şey devreye girdi, biroldukça sebep oldu lakin şikayet etmiyordum, meydan okumaya hazırdım. Fakat Asla kazanamayacağınız bir savaşta savaşmanın bir manası yoktu.” halinde karşılık verdi.

“Futbol oynamaktan memnun değilseniz…”

Kariyerine öbür bir kadroda devam etmek için yanlışsız vakit olduğunu da beliğrten Sterling, “Bir oyuncu olarak her vakit elinizden gelenin en uygununu yapmak ve ekibinize yardım etmek istersiniz, lakin işlerin adil gitmediğini düşündüğünüzde, bu her vakit bir hayal kırıklığıdır. Futbol oynamaktan memnun değilseniz, bu memnunluğu geri almak için öbür seçeneklere bakmalısınız ve ben de tam olarak bunu yaptım. Mesleğime öbür bir kadroda devam etmem için yanlışsız vakitti. Her şeyimi veremeyeceğimi bildiğim bir şeyin kesimi olarak kalamazdım.” tabirlerini kullandı.

Eski ekibinin olağanüstü bir kulüp olduğunu da söyleyen yıldız futbolcu, “City mükemmel bir kulüp, biroldukca kupa kazanan bir kulüp, son birkaç yılda gelişimime büyük ölçüde yardımcı olan bir kulüp, lakin bir vakit gelir ki kendinizi düşünmeniz gerekir, Kendin için en düzgünü ve gelecek için ne istiyorsun? Chelsea’de bulunmamın tek sebebi bu.” dedi.