Roma’ya Georginio Wijnaldum’dan makus haber! Kaval kemiği kırıldı

kunteper

Global Mod
Global Mod
İtalya Serie A gruplarından Roma’da sakatlık şoku yaşanıyor. Kadronun yeni transferlerinden Georginio Wijnaldum’un idmanda sakatlandığı duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada Hollandalı futbolcunun, yapılan denetimlerinin akabinde sağ kaval kemiğinin kırıldığı açıklandı.

Felix Afena-Gyan ile girdiği gayrette sakatlandı

Roma sakatlığın nasıl meydana geldiğine yönelik ayrıntı paylaşmazken, La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere nazaran Wijnaldum, idmanda Felix Afena-Gyan ile çarpıştı. İtalyan grubu olayın çabucak akabinde ayağı alçıya alınan deneyimli orta sahanın şu an için ameliyat olmasını düşünmüyor.

Sahalara ne vakit dönecek?

Wijnaldum’un alanlara ne vakit döneceği çabucak hemen netlik kazanmazken, İtalyan basınının tezlerine bakılırsa 2023’tilk evvel forma giyebilmesi beklenmiyor. Bu niçinle Hollandalı futbolcu Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nı kaçırabilir.

Roma teknik yöneticisi Jose Mourinho’nun planlarının merkezinde yer alan ve Ağustos ayının başında PSG’den kiralık olarak transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, Serie A’dan sırf 12 dakika mühlet bulabilmişti.