Son dakika | Ralf Rangnick, Avusturya Ulusal Kadrosunun başına geçti!

kunteper

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe ‘nin gündemindeki Joachim Löw’ün de isminin geçtiği Avusturya Ulusal Grubunda yeni teknik yönetici aşikâr oldu. Manchester United’daki menajerlik bakılırsavini Erik cilt Hag’a bırakacak Ralf Rangnick’in Avusturya’nın başına geçeceği resmen belirtildi.

Manchester United’dan yapılan açıklamada Rangnick’in Avusturya’nın başına geçtiği ve Mayıs ayı sonunda UEFA Uluslar Ligi maçlarında ulusal kadroda bakılırsav alacağı açıklandı. Rangnick, Avusturya ile 2 yıllık mutabakat imzalarken Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na iştirak hakkı elde ederse kontratının 2 yıl daha otomatik olarak uzayacağı söz edildi.

Danışmanlık vazifesi sürecek

Avusturya Ulusal Ekibinin yeni teknik yöneticisi olarak atanan Rangnick’in Manchester United’daki danışmanlık nazaranvinin ise planlandığı biçimde devam edeceği belirtildi.

Bahse ait açıklamalarda bulunan Rangnick, “Sezon sonunda Avusturya Ulusal Ekibi Teknik Yöneticisi olarak nazaranvi devralacağım fakat Manchester United’daki nazaranvim sürecek. United’ın bir daha gerçek bir güç haline gelmesine yardım etmede üzerime düşeni yapmak ismine sahiden sabırsızlanıyorum. Avusturya’nın teknik yöneticisi olmak benim için bir onur. Muvaffakiyete aç genç bir kadroyla Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma fikri beni büyük bir beklentiye sürüklüyor” sözlerini kullandı.