Starz 'Power' Serisinden Patina Miller Pazar günlerini nasıl geçirir?

MoonMan

Member
Patina Miller, New York'ta 50 Cent'in TV'deki annesinden esinlenen korkusuz bir uyuşturucu müşterisi oynayabilir, ancak uzun zamandır bir şeyle şaşırmıştı: kendi çocuğu.

“İyi olmayabileceğimi düşündüm,” dedi 40 yaşındaki Raquel Thomas'ı suç gerilim filmi “Güç Kitabı III: Kabul Etme” hakkında oynayan Bayan Miller. (Cuma günü Starz'da dördüncü sezon galası.)

“Diğer insanların bebeklerini tutmaktan her zaman korktum çünkü onları kıracağımı düşündüm” dedi.

Ama şimdi 7 yaşındaki bir kızı Emerson Harper Mars'ın annesi, kocası risk kapitalisti David Mars ile birlikte hayatını hayal edemedi.

15 yaşındaki yeğeni Alanna Miller da onunla birlikte yaşayan Bayan Miller, “Pazar günleri rahat ve aileyle ilgili.” Dedi. “Birlikte oturmak ve telefonlarımızda olmadan birbirleriyle konuşmak güzel.”

Bayan Miller, Paceland, SC'de doğdu ve müjde müziğine olan sevgisini teşvik eden bekar bir anneden büyüdü. 2007'den beri New York'ta South Carolina Koleji'ne taşındığında ve daha sonra “Kardeş Act” dan Broadway uyarlamasında gece kulübü şarkıcısı Deloris Van Cartier olarak koparma rolünü aldı. 2013 yılında müzikal “Pippin” de sirk sanatçısı olarak performansıyla Tony Ödülü kazandı.

Üç yıl boyunca Yukarı Batı Yakası'nı evde aradı. Ailesi İngiliz Bulldog Maddie ile Central Park ve Riverside Park arasındaki bir kahverengi taşında yaşıyor.

Kalk ve koş Biraz uyumaya çalışıyorum, ideal olarak 9'a kadar, ama bazen sadece 7:30 veya 8'e kadar. Maraton eğitiminde nerede olduğuma bağlı. Pazar günleri benim uzun vadeli günüm ve bu altı ila 20 mil arasında olabilir.

Uyan, uyuşukluk Kızımın hazır ve hazır olduğundan ve kahvaltınız olduğundan emin olacağım. Birkaç meyvesi ve muz, belki de yanda bir yoğurt çantası ile yulaf ezmesini seviyor. Sabah çok basit bir kız.

Bir koşudan önce büyük bir yemek yiyemem, bu yüzden yulaf ezmesi, akçaağaç şurubu ve biraz protein tozu olan bir fincan karışık meyvem var. Sadece dikkatli değilseniz midenizi rahatsız edebileceği için çok fazla protein yapmaya çalışmıyorum.

Maraton Düşüncesi 2021'de antrenörlerimden biri, sınırdan Beth, maraton koştu ve “Bunu yapmalısın” dedi. Bu yüzden mavinin dışına kaydoldum ve dedim ki: “Aman Tanrım, şu anda ne yaptım?”

Bir blok yukarı çıktığımı ve kendimi lanetlediğimi hatırlıyorum, “yapamam” ve sonra bana “her şeyi nasıl yapabilirim” konuşması yapıyorum. Ona bağlı kaldım ve sonra dört mil koştum ve sonra altı ve sonra sekiz, 10. koştum ve sonra doğum günüm New York City 2022'nin maratonuyla aynı gündü. Ve benimle olan şey bir meydan okuma. O zamandan beri sadece: “Nasıl daha iyi olabilirim? Nasıl daha hızlı olabilirim? Nasıl daha güçlü olabilirim? “

Central Park'ın fethi Benim düşmanım Central Park. Arka arkaya koşmak zor. Nazik bir tepe var ve çok zor altı mil yol. Ama senin için çok iyi. Sadece kendimle iyi hissetmek istersem, 125'e kadar veya South Street Seaport'a kadar Batı Yakası Karayolu'ndaki South Street'e koşmayı seviyorum.

Karakter çalışması Bir R&B Sunday Run çalma listem var, ancak gerçekten biraz motivasyona ihtiyacım olduğunda, hip-hop, rap, ilk 40, gerçekten iyi bir ritimle şeyler duyuyorum. Eminem'in “Kendini Kaybet” Central Park için gerçekten iyi. Ve bazen karaktere gidiyorum ve çizgileri ezberlemek için bu anları kullanıyorum.

Pastırma ve yumurta Kızım Yukarı Doğu Yakası'ndaki asfalt yeşili yüzme derslerine gidiyor. Sonra kocam ve yeğenim brunch ile tanışıyoruz. Friedmans'ı seviyoruz; Smith; ABC Mutfak. Krep, pastırma, yumurta, avokado sipariş edeceğiz. Kızımın favorisi Chez Nick'de tereyağı ve jöle ile kurabiye.

Stüdyo Sadece eski mahallemde Chelsea'de bulunan Invite adlı bir stüdyoya gidiyorum. Şu anda bir EP üzerinde çalışıyorum. Hafta sonları yaratıcı bir şekilde geçebileceğim zaman olacak.

Kendi müziğimi yapmak için uzun süre bekledim çünkü bir şey söylemek istedim. Afrobeat var, R&B var, küçük bir kaya, pop, ruh var. Sesimi sunmak için bir EP – Sanatçı olarak, ben bir şarkıcı olarak, yazar olarak. Bitene kadar bekleyemem. Tabii ki bebeğimi dünyaya getirmekten korkuyorum, ama stüdyoda üzerinde çalışan gerçekten iyi bir zaman geçiriyorum.

Aile yemekleri Genellikle saat 19:30 civarında yemek yiyoruz. Gerçekten iyi bir somon yapıyorum; Çok basit çünkü kızım çok seçici. Ve sonra buğulanmış brokoli veya kavrulmuş brokoli – yan taraftaki crunch ve yasemin pirincini sever. Yeğenim de mutfakta denemeyi seviyor, bu yüzden tüm yemeğinizin tat testini seviyoruz!

Film akşamı Kızım animasyonlu her şeyde – o “temel” bir kız. Ve tiyatroda “Hundemann” ve “Moana 2” i gördü. Yapabildiğimiz zaman filmler yakalarız. O büyük bir “bluey” hayranı, bu yüzden biz de görebiliyorduk.

Sadece bizim için Kocam ve ben kızımızı yatağa bir araya getirmeyi seviyoruz. Onu okumasını seviyoruz ve bizi okuyor. İş bazen hafta sonu kanıyor ve fedakarlık yapmak zorundalar, ama her zaman onunla zaman geçirecek kadar geri döndüğümden eminim.

Ve yeğenim de. Saçlarını fırçalayacağım ve bana neyin olup bittiğini veya ertesi gün okul hakkında ne heyecanlandığını söyleyecek. Tinker'ı seviyor, bu yüzden bir şey üzerinde çalışabilir veya birlikte şarkı söyleyebiliriz. Gerçekten sadece onlara dökmeye çalışıyorum.

Cilt bakımı ve germe Sıcak duş alacağım, biraz gereceğim. Gerçekten cilt bakımındayım – yüzümü yıkayacağım, tonerimi yapacağım, bir maske açacağım. Nemlendirici bir serum takacağım, lekeler için başka bir serum oturup takacağım veya biraz renk değişikliği varsa. Ve sonra petrol giyiyorum – güzellik sandviçini, özellikle de snap sosunu seviyorum. Kurucunuz Iván Pol, en şaşırtıcı yüz tedavilerini yapar. New York'ta her olduğunda onu görüyorum – Hollywood'daki diğer tüm oyuncularla birlikte görünüyor.

Aşağı inmek Gece yarısı yatağa tırmanacağım, ama henüz uykuya dalmaya hazır değilim! Cep telefonumu kaydırıyorum ve Amazon arabama başka ne koyabileceğimi görüyorum.

Sonunda yağmur seslerine gidiyorum. Çok güven verici.