'Sunset Bulvarı'nda Tom Francis kendi hikayesini yazıyor

MoonMan

Member
“Sadece Joe Gillis olduğunu biliyordum,” dedi Lloyd bir telefon görüşmesinde. Francis'in tipik bir müzik tiyatrosu oyuncusunun yardımcı olduğu bir noir iri gibi göründüğünü söyledi. (“Hiçbir şekilde parlak değildi,” dedi Lloyd.

“Demek istediğim, o gerçekten iyi bir şarkıcı,” diye seslendi Lloyd Webber.

Francis sadece 22 yaşındaydı Bu seçmeler sırasında ve provaların başında 23. Solan yıldızı Norma Desmond'u oynayan Scherzinger, onu tanıdığını hatırladı ve düşündü: “Çok genç. Sonra tüm çizginin çok genç olduğunu fark ettim. Dedim ki: 'Vay canına, gerçekten Norma Desmond gibi hissediyorum çünkü çok yaşlı hissediyorum.' '

Gösteri hevesli incelemeler almak için 2023 sonbaharında Londra'da açıldı. New York transferinin konuşması hemen oldu. Başından bir ay sonra Lloyd Francis'in soyunma odasına geldi ve New York'a gitmek isteyip istemediğini sordu. Francis, Scherzinger'in bir kale olduğunu biliyordu; Lloyd'un da onu alacağını düşünmemişti. Ancak ikisi arasındaki kimya yadsınamazdı. Sahnenin dışında, bu kendini kız kardeşin yakınlığı olarak gösterir. (“O iyi bir çocuk ve onu seviyorum,” dedi Scherzinger.) Sahnede çok daha fazla buğulanmış. Lloyd ikisini de istedi.

Francis bunu düşünmek zorunda değildi. “Dedim,” Cehennem evet, bin kez, “dedi.

Gösterinin Broadway Tiyatrosu olan St. James, Londra ve dış geziden daha büyüktü – Francis canlı olarak vurulurken başlık numarasını söylüyor – daha zor – Francis onu izlemek için toplanan kalabalıkların tipik olarak kibar olduğu konusunda ısrar ediyor. (Bu kalabalıklar sahne kapısında daha soyguncu. Francis umursamıyor. Belki 90 dakika şarkı söylüyor veya konuşuyor. Ve şovun sonuna doğru iyi çığlık atması gerekiyor.

“Bu, bir ağlamanın sürdürülebilir bir not değil, sanki vurulmuş gibi ses çıkarmalı” dedi.