U15 Kız Ulusal Ekibi seçme kampının 2. etabı başladı

kunteper

Global Mod
Global Mod
İlk etabı 17-20 Ağustos tarihleri içinde gerçekleştirilen U15 Kız Ulusal Kadrosu seçme kampının 2 etabı İstanbul’da başladı. 23 Ağustos’a dek devam edecek kamp, TFF Hasan Doğan Ulusal Gruplar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılıyor.

Kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Şerife Naz Yenice (Denizli Sultanlar Spor), Beril Berber (Üstek Küme Horozkent Spor Kulübü), Rabia Solak (Beykent Spor), Ceren Barın ( Beşiktaş Futbol Okulu)

Defans: Aysun Eflin Koç (Fatih Vatan Spor), Defne Çalışkan (Akdeniz Nurçelik Spor), Esila Havva Şerit (Kocaeli Bayan Futbol Takımı), Ebrar Parıltı Seferler (Hüdavendigar Kartal Gençlik Spor), Ecrin Koyun (Beşiktaş JK Vodafone Bayan Futbol Takımı), Melisa Işık Taflan (Ladik Spor), Irmak Demirci (Kdz. Ereğli Belediye Spor), Ayşe Gül Zeybek (Denizli Sultanlar Spor), Ayşe Parıltı Sağlam (Adanagücü), Müge Yıldız (İzmir Buca Ortaokulu), Eylül Narin (Hüdavendigar Kartal Gençlik Spor)

Orta Saha: Gamze Aktaş (Dudullu Spor), Zeynep Evra Seyri (İnegöl Hocaköy Gençlik ve Spor), Ecrin Lider (Bursa Bayan Spor Kulübü), Ayşegül Aydın (Kayseri Bayan Futbol Takımı), Nisa Tetik (TSG Hoffenheim), Nisa Işık Çetin (Beşiktaş JK. Vodafone Bayan Futbol Takımı), Ecrin Elmas Kurum (İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor), Sine Büyük (1. FC Nürnberg), İrem Bayraktar (Bağcılar Cihan Spor), Melisa Çam (Dudullu Spor), Şahan Deren Azgın (Kocaeli Bayan Futbol Takımı), Zeyşan Bargın (İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor), İrem Güçlü (Dudullu Spor)

Forvet: İlayda Balkaya (Denizli Sultanlar Spor), Kayra Duran (Bitexen Adana İdmanyurdu Spor), Isra Gümüştekin (Excelsior), Fatma Durak (Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor), Elanur Çıkılı (Kayseri Bayan Futbol Takımı), Nisa Yeşilyurt (Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET G.S.K)

Futbol Gelişim Yöneticisi: Oğuz Çetin

Teknik Yönetici: Aytürk Kıyıcı