Vali Aksoy, basınla buluştu

Adanali

Active member
Vali Aksoy, basınla buluştu
Efeler ilçesindeki bir otelde düzenlenen kahvaltıda Vali Aksoy, kentteki gazetecilerle bir araya geldi. Programa Vali Aksoy’un yanı sıra Basın İlan Kurumu Müdürü Nuri Gülen, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ile ulusal ve yerel basının temsilcileri ve gazeteciler katıldı. Vali Aksoy, programda gazetecilerle sohbet etti. AYDIN DAHA İYİ NOKTAYA GELECEKGazetecilerin anlamlı gününü kutlayan Vali Aksoy, “Göreve başladıktan sonra pandemi süreci devam etti. Birçok ke z beraber olmayı arzu etmeme rağmen şartlar uygun olmadığını için beraber olamadık. Çeşitli vesilerle beraber olduk, Aydın Türkiye’nin önemli illerinden biri. Ben de burada görev yapmaktan memnuniyet duyuyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır Aydın’dayım. Bu kentin daha iyi noktaya gelebilmesi adına yöneticiler olarak gayret içinde çalışmalarımızı ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi. BASINA TEŞEKKÜR ETTİTüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinde Aydın’da görev yapan gazetecilerin duyarlı haberlere imza attığını dile getiren Vali Aksoy, “Pandemi sürecindeki davranışlarından dolayı basına teşekkür ediyorum. Pandemi dönemini en iyi geçiren iller arasındayız. Gerek aşılama gerek yüz binde görülen vaka sayılarına bakıldığında en iyi illerden biriyiz. Bu duruma basın mensuplarımızın da katkısı fazla. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kişisel tercihe bağlı olarak tavsiyelerde bulunuyoruz. Bu salgınla en iyi mücadele yöntemi olduğu belirtilen aşılama, maske ve sosyal mesafe konusunda herkesin uyması gerekiyor. Bu anlamda kentteki kamu kurum ve kuruluşlarımız başta değerli basın mensuplarımızın desteğiyle bu konunun daha iyi izah edilerek uyulması noktasında özen gösterdiniz” diye konuştu. Vali Aksoy’un konuşmasının ardından Valilik Basın Danışmanı Bekir Aygül, gazeteciler için kaleme aldığı şiiri okudu. Vali Aksoy’un gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.
Alıntıdır