Xavi’den Miralem Pjanic açıklaması: Ona güveniyorum

kunteper

Global Mod
Global Mod
Avrupa devi Barcelona’nın Teknik Yöneticisi Xavi, Beşiktaş ‘taki kiralık devrinin sona ermesinin akabinde ekibe geri dönen ve geleceği merak edilen Miralem Pjanic hakkında açıklamalarda bulundu.

Sevilla ile oynayacakları maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Xavi, deneyimli futbolcuya güvendiğini belirterek, “Tıpkı üç hafta evvel söylemiş olduğim üzere, bize yardım edebileceğini düşünüyorum. O yeterli bir profesyonel, yeterli idman yapıyor. Kişiliğini seviyorum. Ancak Busquets, Frenkie, Kessié ile rekabet edecek. Bu herkes için sıkıntı olacak fakat ona güveniyorum.” dedi.

Antrenmanlarda ön plana çıktı

Beşiktaş’taki kiralık devrinin sona ermesinin akabinde Barcelona’ya geri dönen ve birinci vakit içinderda takımda düşünülmeyen yıldız futbolcu, dönem öncesi göstermiş olduğu performanslar ile teknik yönetici Xavi’yi etkilemiş ve planları değiştirmişti. Lakin Pjanic, Barcelona ile yeni dönemde çabucak hemen resmi bir maçta forma bahtı bulamadı.

Geçtiğimiz dönemi Beşiktaş forması ile tamamlayan Miralem Pjanic, 26 maçta bakılırsav yaparken, 4 defa de asist yapma başarısı gösterdi.