Yomraspor’a forma göğüs sponsoru

kunteper

Global Mod
Global Mod
ANF Küme İdare Heyeti Lideri hem de Yomraspor’un Asbaşkanlığı vazifesini yapan Yüksel Ayaz, mor-beyazlı kadronun dönem sonuna kadar forma göğüs sponsoru oldu. Kontrat merasiminde konuşan Yomraspor Kulüp Lideri Davut Atmaca, ekibi maksatlarına ulaştırmak için çalıştıklarını belirterek, “Bizim yöneticimiz ve hem de iş insanı olan Yüksel Ayaz ve bedelli ortağı Murat Uğur Sağlam’a bu jestlerinden dolayı hayli teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde Yomraspor olarak hedeflediğimiz ve arzuladığımız başarıyı yakalarız. Bu kontratın iki tarafa da güzel olmasını temenni ediyorum” dedi.

Hedeflerinin 2. lige çıkmak olduğunu lisana getiren Yomraspor Kulüp Asbaşkanı Yüksel Ayaz ise, “Her vakit imkanlar doğrultusunda Yomraspor’a takviye olmaya hazırız. Spor dostluk kardeşliktir prensibine inanarak sporun her kısmını seven birisiyim. Tüm spor branşlarına 2022-2023 döneminin iyi olmasını temenni ediyorum. Bundan daha sonra artık tüm Yomraspor idaresi ve topluluğu olarak maksadımız 2. lige çıkmaktır. Bu başarıyı yakalayacak takımımız ve donanımımız olduğuna da yürekten inanıyorum” tabirlerini kullandı. (İHA)