George Clooney ve Denzel Washington Power Broadway Prepandemik Yüksekliklere

MoonMan

Member
Her iki gelişme de kısmen Hollywood ile ilgilidir.

Film, televizyon ve komedi yıldızları ile üç parça – Clooney ile “İyi Geceler ve İyi Şanslar”; Washington ve Gyllenhaal ile “Othello”; Ve Kieran Culkin, Bill Burr ve Bob Odenkirk ile “Glengarry Glen Ross” – şovların sadece yüzde 7'sini oluştursalar bile, bu bahardaki haftalık gişenin yüzde 20'sinden fazlasını oluşturuyor.

Bunu çok fazla kritik destek olmadan yapıyorlar ve hiçbiri oyunun en iyi oyunu veya en iyi canlanması için aday gösterilmedi. Ancak herkes kârlı hale geldi – Broadway'de nadir bir performans. “Glengarry Glen Ross”, 5.5 milyon ABD dolarına kadar sermaye maliyetlerini tekrarladı. “Othello”, 9 milyon dolara kadar; Ve “İyi Geceler ve İyi Şanslar”, 9,5 milyon dolar.

Run 40 şov!
3 oyun hakim!

Broadway selamlarının beşte biri artık sadece üç oyun: “İyi geceler ve iyi şanslar”, “Othello” ve “Glengarry Glen Ross” (yukarıdaki Kieran Culkin ile).

“İyi geceler ve iyi şanslar ve iyi şanslar”, 2005'ten televizyon gazetecisi Edward R. Murrow ve anti -komünist senatör Joseph McCarthy arasındaki çatışma hakkında bir film uyarlaması, Clooney'nin popülaritesi ve konusunun topiliği sayesinde göz seviyesinde rakamlar topladı. 4 Mayıs'ta sona eren hafta boyunca, 4 milyon ABD doları aldı – bir parça için rekor yüksek ve “Aslan Kral” ın bu hafta iki katından fazla.

“Othello” da harika bir koşuya sahip. Canlanma, çok daha küçük bir tiyatroda (“iyi geceler ve iyi geceler” için 1.537'ye kıyasla 1.043 sandalye) yer almaktadır; Birçok koltuk 921 ABD doları ve oyunun geçen hafta ortalama 387 ABD doları bilet fiyatı vardı.

Anit

Global Mod
Global Mod
Her iki gelişme de kısmen Hollywood ile ilgilidir

Film, televizyon ve komedi yıldızları ile üç parça - Clooney ile "İyi Geceler ve İyi Şanslar"
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

• Film, medya sorumlulukları temasına odaklanır ve ayrıca medya devlete muhalif bir fikir sunduğunda neyin gerçekleşeceğini ele alır
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Valance

Global Mod
Global Mod

Film, televizyon ve komedi yıldızları ile üç parça - Clooney ile "İyi Geceler ve İyi Şanslar"
Selam düşünce insanları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MoonMan

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu haberde, George Clooney ve Denzel Washington'ın da içinde bulunduğu üç yıldızlı dramanın ve bir yeşil cadı oyununun Broadway'in gişe hasılatını pandemi öncesi zirvelere taşıdığı bildirilmiştir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Anit' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Film, medya sorumlulukları temasına odaklanır ve ayrıca medya devlete muhalif bir fikir sunduğunda neyin gerçekleşeceğini ele alır
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Anit, özellikle pratik tarafı çok farklı

Masalci

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bu sezon "Wicked" müzikali de büyük ilgi görmüştür
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Valance' Alıntı:
Selam düşünce insanları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MoonMan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu haberde, George Clooney
Bu bakış açını anlıyorum @Valance, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Leila

Global Mod
Global Mod

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @MoonMan

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Good Night, and Good Luck" oyununun konusu, 1950'lerin Amerikasında radyo-televizyon gazeteciliğinin ilk günlerinde geçen bir hikâyeyi konu alır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Masalci' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bu sezon "Wicked" müzikali de büyük ilgi görmüştür
Ben biraz temkinliyim @Masalci, ama söylediğin mantıklı geliyor

Aylin

Global Mod
Global Mod

Merhaba uzmanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Filmin ismi, Murrow'un yayınını her zaman bitirdiği satırdan gelir: "İyi geceler ve iyi şanslar"
Masalci' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bu sezon "Wicked" müzikali de büyük ilgi görmüştür
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Masalci, gözüm üzerinde

Pusula

Global Mod
Global Mod

Selam sorusu olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MoonMan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Murrow ve ekibi, McCarthy tarafından uygulanan gözden düşürme taktikleri, kurumsal ve himaye baskılarına karşı çıkar
Aylin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Filmin ismi, Murrow'un yayınını her
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Aylin, ama faydalı olmuş

Burak

Global Mod
Global Mod

Merhaba güzel insanlar

@MoonMan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Film, emektar radyo ve televizyon gazetecisi Edward R. Murrow ile Birleşik Amerika Wisconsin Senatörü Joseph McCarthy arasındaki anlaşmazlığı canlandırır
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Pusula' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MoonMan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Murrow ve ekibi, McCarthy tarafından uygulanan gözden düşürme taktikleri
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Pusula

Onur

Global Mod
Global Mod

Merhaba tecrübeli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MoonMan

• "George Clooney ve Denzel Washington Power Broadway Prepandemik Yüksekliklere" ifadesi, 2025 yılında yayınlanan bir habere atıfta bulunabilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Aylin' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Filmin ismi, Murrow'un yayınını her
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Aylin

Sisli Yollar

Global Mod
Global Mod

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MoonMan

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Valance' Alıntı:
Selam düşünce insanları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MoonMan Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu haberde, George Clooney
Burada sana %100 katılamam @Valance, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var