“Günahkarlar” ve “kıdem tazminatı” gibi şovlar eski bir yeni yaşam biçimi verin

MoonMan

Member
Bunların hiçbiri eğlence için yeni değil. Kamera hilelerini sağlayan olasılıklar, filmlerin şafağından bu yana neredeyse film ve televizyonun bir parçası olmuştur. Bir sayı şu anda “Dr. Strangelove” peter Sellers ve Hayley Mills (ve daha sonra Lindsay Lohan) tarafından “The Ebeveyn Tuzağı” nda klasiklerdir. “Dead Ringer” te Jeremy Irons ve “The Prestige” de Christian Bale, “Yetim Black” de Tatiana Maslany ve “Split” James McAvoy var. Nicolas Cage, “Adaptasyon” da ikiz oynamak için Oscar adaylığı aldı ve John Travolta'ya ek olarak “Face/Off” da. (Teknik olarak, Kim Novak “Vertigo” da iki rol oynamadı, ancak hatırlayacakları için ödüllendiriliyorlar.)

MultiCharacter formatı da kalır, çünkü pratik terimlerle doğru yaparsanız eleştirel tanıma toplamak için iyi bir fırsattır. Oyuncu, çok yönlülük ve erişim göstermenin bir yolu entegre bir dükkan penceresi alır.

Broadway tek kişilik “Vanya” da sekiz karakterin hepsini alan Andrew Scott ve Broadway'in “Dorian Grey Resmi” nin inanılmaz rolleri oynayan Sarah Snook için de geçerli. Perşembe günü Tony'ye aday gösterilen Snook'un görünüşü özellikle sıkıcıydı. İzlediğinizde, duygu bir virtüöz Olimpiyat jimnastikçisine bakmaktan kaynaklanan şaşkınlık olmaktan çok farklı değildir. Tam gazla çalışır, aksanları ve ayarlarını değiştirir, kesintisiz konuşur, etrafta koşar, iki saat boyunca kostümleri mola vermeden değiştirir. Onları esas olarak “ardıllık” yoluyla rekabetçi ama hasarlı bir shiv roy olarak tanıyan birçok izleyici için bir vahiy. Sonunda onun için yorgundum – ve bunu gördüm ikinci Günün performansı.

“Dorian Gray”, tavana asılı olan ve bir telefon portresi moduna uygun ve sahte hizmetlere yansıtılan ekranların yeterli kullanımını kullanır. Bazen ekranda birkaç snook belirir; Bazen Snook sahnede gerçekleşir ve Lander ve diğer yaratıcıların Tiktok'ta kullandığı Multicharacter -Tableau türüne kolayca ve tamamen benzemeyen bir gösteri yaratır. Gösterinin ortasında, Snooks Dorian Gray, görünüşünü değiştirmek için telefonuna ve filtreleme filtrelerine takıntılıdır, onu yasıktan daha fazla olarak adlandırılabilecek bir varlığa dönüştürür. Esasen kendisinin dijital bir doppelganger'ı yarattı. Hikayeyi bildiğinizde, onun kendi ölümüyle ilgisi olmadığını biliyorsunuz. Belki de, parçanın belirttiği gibi, internetin kibiri hepimizi multicharacter aktörler yaptı.

Onur

Global Mod
Global Mod
Bunların hiçbiri eğlence için yeni değil. Kamera hilelerini sağlayan olasılıklar, filmlerin şafağından bu yana neredeyse film ve televizyonun bir parçası
Merhaba teknoloji severler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MoonMan

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Burak

Global Mod
Global Mod
Bunların hiçbiri eğlence için yeni değil. Kamera hilelerini sağlayan olasılıklar, filmlerin şafağından bu yana neredeyse film ve televizyonun bir parçası
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MoonMan

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Onur' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MoonMan İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına
Fikir güzel ama eksik kalmış @Onur, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sisli Yollar

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MoonMan

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Onur' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MoonMan İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Onur, onu söyleyeyim

Aylin

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MoonMan

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Burak' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MoonMan Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Fikir güzel ama eksik kalmış @Onur, birkaç örnek daha iyi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Burak

Pusula

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sisli Yollar' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MoonMan Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Onur, onu söyleyeyim
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Sisli Yollar, tebrikler

Masalci

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sisli Yollar' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MoonMan Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Onur, onu söyleyeyim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sisli Yollar, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Valance

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Onur' Alıntı:
Ben biraz temkinliyim @Onur, ama söylediğin mantıklı geliyor

Anit

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MoonMan

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sisli Yollar' Alıntı:
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Sisli Yollar, onu vurgulaman yerinde

Leila

Global Mod
Global Mod
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MoonMan

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Anit' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MoonMan Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu
Burada sana %100 katılamam @Anit, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Valance' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Ben biraz temkinliyim @Onur
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Valance, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Masalci' Alıntı:
Selam takip edenler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Tam olarak aynı fikirde
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Masalci