Idina Menzels 'Redwood' Tony adaylıklarından sonra kapanacak

MoonMan

Member
Idina Menzel ile bir müzikal olan “Redwood”, 18 Mayıs'ta Broadway çalışmasını sona erdirecek. Beklenmedik bir şekilde erken bir son, gösterinin Tony Ödülleri için tüm adaylıkları alamadıktan sadece 24 saat sonra açıklandı.

Gösterinin yapımcıları EVA Price, Caroline Kaplan ve Menzel Yapım Şirketi olan Loudmouth Media, Cuma sabahı kapanmayı duyurdu ve “doğal olarak uzun süre umduğumuzu” açıkladı. 17 Ağustos'a kadar koşması planlandı.

“Redwood” Perşembe günü herhangi bir aday göstermeyen 13 Tony özel şovun bir parçasıydı. Ve gişede iyi başlamasına rağmen, şov geçen ay haftalık görevlerde endişe verici bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Tony duyurularından sonra sonuçlanmaya karar veren ilk yapımdır, ancak muhtemelen son olan müzikaller, Broadway şovları için çok rekabetçi ve zorlu bir zaman için gişede zayıflık belirtileri göstermez, çünkü üretim maliyetleri kârlı olduğu için kârlıdır.

“Redwood”, şovu aktrisle tasarlayan ve daha sonra kitabı yazan ve prodüksiyona başlayan ana işbirlikçisi Tina Landau için bir tutku. Kate Diaz müziği yazdı ve Landau ile metinlerde çalıştı. Geçen yıl San Diego'daki La Jolla Playhouse'da ilk prodüksiyon yaptı.

Müzikal, oğlunun ölümünü yas tutan, kros kayağı yönlendiren ve bir Redwood ormanıyla sonuçlanan ve ağaçsızken bir tür teselli arayan bir New York galerisi sahibidir. Set, manzarayı temsil etmek için kullanılan muazzam LED ekranlara sahiptir ve Menzel ve birçoğu ortak yıldızlarının büyük bir destek ağacına tırmanırken şovun bir kısmını oynarlar.

Gösteri, Jesse Green tarafından Haber tarafından şöyle yazdı: “Travma ve Broadway'e karşı direniş hakkında derin bir gösteri yapmak için gereken bağırsaklara hayran olmalısınız.” Ancak diğer eleştirmenler daha az etkilendi; Derecelendirmeler çoğunlukla negatif olarak karıştırıldı.

Yapımcılar, gösterinin üretim sırasında yardım kuruluşları için 2 milyondan fazla ABD doları toplamaya yardımcı olduğunu söyledi.

“Redwood” 24 Ocak'ta Nederlander Tiyatrosu'ndaki Nederlander Tiyatrosu'nda başladı ve 13 Şubat'ta açıldı. Kapanış sırasında 127 performans sergiliyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunulmaya göre, 16 milyon dolara kadar etkinleştirildi. Bu para tekrarlanmadı.