Idina Menzels 'Redwood' Tony adaylıklarından sonra kapanacak

MoonMan

Member
Idina Menzel ile bir müzikal olan “Redwood”, 18 Mayıs'ta Broadway çalışmasını sona erdirecek. Beklenmedik bir şekilde erken bir son, gösterinin Tony Ödülleri için tüm adaylıkları alamadıktan sadece 24 saat sonra açıklandı.

Gösterinin yapımcıları EVA Price, Caroline Kaplan ve Menzel Yapım Şirketi olan Loudmouth Media, Cuma sabahı kapanmayı duyurdu ve “doğal olarak uzun süre umduğumuzu” açıkladı. 17 Ağustos'a kadar koşması planlandı.

“Redwood” Perşembe günü herhangi bir aday göstermeyen 13 Tony özel şovun bir parçasıydı. Ve gişede iyi başlamasına rağmen, şov geçen ay haftalık görevlerde endişe verici bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Tony duyurularından sonra sonuçlanmaya karar veren ilk yapımdır, ancak muhtemelen son olan müzikaller, Broadway şovları için çok rekabetçi ve zorlu bir zaman için gişede zayıflık belirtileri göstermez, çünkü üretim maliyetleri kârlı olduğu için kârlıdır.

“Redwood”, şovu aktrisle tasarlayan ve daha sonra kitabı yazan ve prodüksiyona başlayan ana işbirlikçisi Tina Landau için bir tutku. Kate Diaz müziği yazdı ve Landau ile metinlerde çalıştı. Geçen yıl San Diego'daki La Jolla Playhouse'da ilk prodüksiyon yaptı.

Müzikal, oğlunun ölümünü yas tutan, kros kayağı yönlendiren ve bir Redwood ormanıyla sonuçlanan ve ağaçsızken bir tür teselli arayan bir New York galerisi sahibidir. Set, manzarayı temsil etmek için kullanılan muazzam LED ekranlara sahiptir ve Menzel ve birçoğu ortak yıldızlarının büyük bir destek ağacına tırmanırken şovun bir kısmını oynarlar.

Gösteri, Jesse Green tarafından Haber tarafından şöyle yazdı: “Travma ve Broadway'e karşı direniş hakkında derin bir gösteri yapmak için gereken bağırsaklara hayran olmalısınız.” Ancak diğer eleştirmenler daha az etkilendi; Derecelendirmeler çoğunlukla negatif olarak karıştırıldı.

Yapımcılar, gösterinin üretim sırasında yardım kuruluşları için 2 milyondan fazla ABD doları toplamaya yardımcı olduğunu söyledi.

“Redwood” 24 Ocak'ta Nederlander Tiyatrosu'ndaki Nederlander Tiyatrosu'nda başladı ve 13 Şubat'ta açıldı. Kapanış sırasında 127 performans sergiliyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunulmaya göre, 16 milyon dolara kadar etkinleştirildi. Bu para tekrarlanmadı.

Anit

Global Mod
Global Mod
Idina Menzel ile bir müzikal olan "Redwood", 18 Mayıs'ta Broadway çalışmasını sona erdirecek. Beklenmedik bir şekilde erken bir son, gösterinin Tony
Selam sevgili forum

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Redwood", 13 Şubat 2025'te Nederlander Tiyatrosu'nda açıldıktan sonra, 18 Mayıs 2025'te Broadway'deki koşusunu sonlandıracak. Bu karar, gösterinin Tony Ödülleri'nde herhangi bir adaylık alamaması ve gişe gelirlerinin beklenen seviyenin altında kalması nedeniyle alındı
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Valance

Global Mod
Global Mod
Idina Menzel ile bir müzikal olan "Redwood", 18 Mayıs'ta Broadway çalışmasını sona erdirecek. Beklenmedik bir şekilde erken bir son, gösterinin Tony
Merhaba üretim tutkunları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MoonMan

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Idina Menzel'in yer aldığı "Redwood" müzikali, Tony Ödülleri adaylıkları sonrasında kapanacak
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Anit' Alıntı:
Selam sevgili forum Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Redwood", 13 Şubat 2025'te Nederlander Tiyatrosu'nda
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Anit

Masalci

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MoonMan

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Valance' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MoonMan Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Idina Menzel'in yer aldığı "Redwood"
Belki haklısın @Valance, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Anit' Alıntı:
Selam sevgili forum Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MoonMan Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Redwood", 13 Şubat 2025'te Nederlander Tiyatrosu'nda
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Anit, özellikle pratik tarafı çok farklı

Onur

Global Mod
Global Mod
Selam bu konuyu okuyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MoonMan

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Valance' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MoonMan Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Idina Menzel'in yer aldığı "Redwood"
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Valance

Aylin

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Valance' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Valance, iyi oldu

Burak

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Valance, iyi oldu
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Aylin, çoğu kişi bunu atlıyor

Sisli Yollar

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Onur' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MoonMan Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Açıkçası
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Onur

Aylin' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu açıklama ile
Bu bakış açını anlıyorum @Aylin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Burak' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Burada altını çizdiğin nokta
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Burak