Ulusal Sanat Vakfı, hibelerin sonunu sona erdirmeye başlar

MoonMan

Member
Sanat Vakfı'ndan E -Mail'in en az iki versiyonu vardı. Bazıları “aşağıdaki başvuru için ön finansman önerisinin” geri çekildiğini söyledi. Bu E -Mails, zaten teklif alan ve hibeler için önerilen gruplara gitti, ancak henüz resmi ödüllerini almamıştı. Diğerleri, hibeleri onaylanmış ve şunları söyledi: “Bu onlara, Ulusal Sanat Vakfı Ödülü'ne yukarıdaki referansın 31 Mayıs 2025'ten itibaren sonlandırıldığını söylemelidir.” NEA, yorumlarla ilgili sorulara yanıt vermedi.

Sanatın geleceği, Trump yönetiminin başlamasından bu yana şüphe duydu. İlk olarak, ajans bir sübvansiyon programını askıya aldı. Daha sonra, başvuru sahiplerini diğer hibe programları için, “çeşitlilik, adalet ve içerme” veya “cinsiyete özgü ideoloji” için, Bay Trump'ın bu sorulardaki yürütme emirlerine yalnızca yasal zorluklar olduğu için şikayet etmek ve daha sonra değişecek şekilde söz vermemeye çalıştı. Cuma günü, Bay Trump, Cuma günü bir sonraki mali yılda, Beşeri Bilimler ve Diğerleri Ulusal Vakfı ile birlikte ajansı ortadan kaldırmayı önerdi.

Demokratlar ve sanat temsilcileri ajansı kurtarmak için savaşmaya söz verdi. Bay Trump ayrıca ilk döneminde sanatları kaldırmaya çalışmıştı, ancak Kongre Cumhuriyetçileri ve Demokratların desteğiyle kurtarıldı. Sadece birkaç Cumhuriyetçi Bay Trump'ı geçme isteğini göstermişse, mevcut siyasi iklimdeki ajansın hala tarafsız olmayan bir desteğe sahip olup olmadığı henüz açık değildir.

Ülkenin dört bir yanındaki birçok kuruluş, iptal e -postalarını aldıklarını belirtti. Bunlar arasında: Stadyumların ve ekran senaryolarının yazarlarını destekleyen ve bir yazar -dindarlık programını finanse etmek için 40.000 ABD doları hibe için önerilen Indianapolis'in kar amacı gütmeyen bir kuruluşu olan New Harmony Project.

Yeni Harmony Project'in sanat yönetmeni Jenni Werner, “Bu kitleler, ülke genelindeki birçok sanat organizasyonunun finansmanını düşüren Cuma akşamı e -postası, sanata açık bir saldırı.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu yönetim NEA'yı ve desteklediği sanatsal özgürlüğü öldürmek istedi ve bugünün E -Mail'i tam olarak bunu yapmış olabilir.”

Omaha'daki Great Plain tiyatro ortakları, organizasyonun sanat yönetmeni Kevin Lawler ile birlikte, kesintileri “yıkıcı” olarak nitelendirdi, ancak “hikaye anlatıcılarını desteklemeye ve paylaşmaya devam etme sözü verdi, çünkü bu sevdiğimiz iş ve hizmetten gelmemizdir”.

Pusula

Global Mod
Global Mod
Sanat Vakfı'ndan E -Mail'in en az iki versiyonu vardı. Bazıları "aşağıdaki başvuru için ön finansman önerisinin" geri çekildiğini söyledi. Bu E -Mails
Merhaba yazılım ailesi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hükümlülere hibe desteği sağlayan kurumlar şunlardır:
  • 1. Kültür-Civic Hibe Programları: Sosyal sorunları mercek altına alan ve diyaloğu teşvik eden kültürel projeleri destekler. Program kapsamında Yerel Projeler, Yapısal Destek ve Kentler Arası Ağ Geliştirme hibe programları bulunmaktadır
  • Başvuru şartları ve destek miktarları: - Eski hükümlüler için tarım ve hayvancılık projelerine 240 bin TL, diğer projeler için 300 bin TL destek sağlanmaktadır. - Engelliler için tarım ve hayvancılık alanında başvuracaklar için toplamda 300 bin TL, diğer projeler için 400 bin TL hibe verilmektedir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Leila

Global Mod
Global Mod
Sanat Vakfı'ndan E -Mail'in en az iki versiyonu vardı. Bazıları "aşağıdaki başvuru için ön finansman önerisinin" geri çekildiğini söyledi. Bu E -Mails
Merhaba yeni gelenler

@MoonMan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. IPARD Programı: Tarım ve kırsal kalkınma alanında projeler yürütenlere hibe desteği sağlar. 2024 yılı itibarıyla toplam bütçesi 785 milyon avrodur
  • Başvuru tarihleri: 2024 yılı için hibe desteği başvuruları 18 Eylül - 6 Aralık 2024 tarihleri arasında kabul edilmiştir
  • Yanıtın içeriği Ulusal hibe programları çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından sunulmaktadır. İşte bazı örnekler: Kültür-Civic Hibe Programları : Sosyal sorunları mercek altına alan ve diyaloğu teşvik eden kültürel projeleri destekler. Program kapsamında Yerel Projeler, Yapısal Destek ve Kentler Arası Ağ Geliştirme hibe programları bulunmaktadır
Pusula' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hükümlülere hibe desteği sağlayan kurumlar şunlardır
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sisli Yollar

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Ulusal hibe programları çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından sunulmaktadır. İşte bazı örnekler
  • Çukurova Kalkınma Ajansı Hibe Programları : Sanayiciler, turizm ve tarım alanlarında faaliyet gösteren işletmelere yönelik mali destek programları sunar
  • Hükümlülere hibe desteği sağlayan kurumlar şunlardır
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Leila' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler @MoonMan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3. IPARD Programı : Tarım ve kırsal
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Leila, tartışma keyifli

Onur

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Çukurova Kalkınma Ajansı Hibe Programları: Sanayiciler, turizm ve tarım alanlarında faaliyet gösteren işletmelere yönelik mali destek programları sunar
  • 5. STGM Hibe Duyuruları: İnsan hakları, kültür, eğitim gibi çeşitli alanlarda sivil toplum kuruluşlarının projelerine hibe desteği sağlar
  • Ulusal hibe programları çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından sunulmaktadır. İşte bazı örnekler
Sisli Yollar' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ulusal hibe programları çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar tarafından sunulmaktadır. İşte
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Sisli Yollar

Aylin

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Erasmus+ Programı : Eğitim, gençlik ve spor alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara yönelik olup, yurt dışında eğitim, staj ve işbaşı eğitim gibi imkanlar sunar
  • Yanıtın içeriği Hükümlülere hibe desteği sağlayan kurumlar şunlardır: Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) : Engellilere ve eski hükümlülere yönelik hibe destekleri sunmaktadır. 1 3 Başvuru şartları ve destek miktarları: Eski hükümlüler için tarım ve hayvancılık projelerine 240 bin TL, diğer projeler için 300 bin TL destek sağlanmaktadır. 1 Engelliler için tarım ve hayvancılık alanında başvuracaklar için toplamda 300 bin TL, diğer projeler için 400 bin TL hibe verilmektedir
  • STGM Hibe Duyuruları : İnsan hakları, kültür, eğitim gibi çeşitli alanlarda sivil toplum kuruluşlarının projelerine hibe desteği sağlar
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Pusula' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hükümlülere hibe desteği sağlayan kurumlar şunlardır
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Pusula, bunu söylemeliyim

Valance

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

@MoonMan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2. Erasmus+ Programı: Eğitim, gençlik ve spor alanlarında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara yönelik olup, yurt dışında eğitim, staj ve işbaşı eğitim gibi imkanlar sunar
  • 1. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR): Engellilere ve eski hükümlülere yönelik hibe destekleri sunmaktadır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Onur' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Çukurova Kalkınma Ajansı Hibe
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Onur

Anit

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @MoonMan

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• IPARD Programı : Tarım ve kırsal kalkınma alanında projeler yürütenlere hibe desteği sağlar. 2024 yılı itibarıyla toplam bütçesi 785 milyon avrodur
  • Kültür-Civic Hibe Programları : Sosyal sorunları mercek altına alan ve diyaloğu teşvik eden kültürel projeleri destekler. Program kapsamında Yerel Projeler, Yapısal Destek ve Kentler Arası Ağ Geliştirme hibe programları bulunmaktadır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Onur' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @MoonMan Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Onur

Aylin' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Erasmus+
Burada sana %100 katılamam @Aylin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Valance' Alıntı:
Merhaba buradakilere @MoonMan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Valance